۹ دی ۱۳۹۷، ۱۵:۴۰

بسته آموزشی ویژه مربیان کودکان پیش‌دبستانی رونمایی شد

بسته آموزشی ویژه مربیان کودکان پیش‌دبستانی رونمایی شد

در مراسمی با حضور جمعی از مسئولان سازمان حفاظت محیط زیست، وزارت آموزش‌ و پرورش و دانشکده علوم زیستی، بسته آموزشی ویژه مربیان کودکان پیش‌دبستانی رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در مراسم جشنواره پژوهشی سازمان حفاظت محیط زیست، اسکندر امیدی نیا سرپرست معاونت آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست، ضمن تقدیر از همکاری‌های منتج به تألیف این بسته آموزشی گفت: اگر به پشتوانه پژوهش، تصمیم‌گیری شود می‌توان به وفاق ملی رسید. در دل پژوهش همکاری و کار تیمی نهفته است و در پرتو آن می‌توان اعتماد و وحدت ایجاد کرد.

محمود امانی تهرانی، مدیرکل دفتر تألیف کتاب‌های درسی ابتدایی و متوسطه نظری آموزش‌وپرورش  نیز در این مراسم با تقدیر از همراهانی که در تهیه بسته آموزشی ویژه مربیان کودکان پیش‌دبستانی همراهی داشتند، گفت: در وزارت آموزش‌وپرورش و بخصوص در دفتر تألیف با بار سنگینی مواجه هستیم؛ زیرا فراهم کردن زمینه رشد بنیادی بچه‌ها وظیفه ماست.

وی ادامه داد: در کنار مسائل اصلی آموزش مقوله‌هایی وجود دارد که فرای ساحت‌هاست. این موارد آموزه‌های مهمی هستند که جامعه بر روی اهمیت آن اتفاق‌نظر دارد و موضوع محیط زیست یکی از آن‌هاست.

امانی با اشاره به اهمیت محیط زیست در وزارت آموزش‌وپرورش گفت: از سال ۱۳۶۹ این موضوع را در آموزش‌وپرورش، به شکل جدی دنبال کردیم و در ابتدا با موضوعات تلفیقی، سعی کردیم موضوع محیط زیست را در کتاب‌های مختلف وارد کنیم. بیش از ۲۰۰ پیام زیست‌محیطی را در کتاب‌های بچه‌ها به شکل‌های مختلف قراردادیم.

مدیرکل دفتر تألیف کتاب‌های درسی ابتدایی و متوسطه نظری آموزش‌وپرورش با تأکید بر اینکه این اقدامات بیشتر در حیطه کارهای عملی بوده است ادامه داد: موضوعات محیط زیستی مطرح‌شده در کتاب‌های آموزشی مبتنی بر کارهایی بود که بچه‌ها باید انجام می‌دادند تا توانایی‌های عملی‌شان باعث ایجاد نگرش در اذهان بچه‌ها شود.

وی ادامه داد: این روند ادامه داشت تا اینکه سال ۱۳۹۵ کتاب جدیدی با عنوان انسان و محیط زیست برای دانش آموزان پایه ۱۱ ام تألیف شد.

امانی در توصیف کتاب «انسان و محیط زیست» گفت: این کتاب هفت بخش اصلی دارد که عبارت‌اند از آب، خاک، هوا، انرژی، پسماند، تنوع زیستی و گردشگری.

وی تأکید کرد: مباحث این کتاب به عقیده ما باید منطقه‌ای شود. خوشبختانه در بحث آب، مدیریت کلان کشور برای همراهی با ما پا پیش گذاشتند و به تمام شرکت‌های آب منطقه‌ای تکلیف مجمعی دادند تا برای مدرسان محتوای کتاب را ویژه سازی کنند. همچنین بازدیدهای محلی برای مربیان و دانش آموزان فراهم شود.

امانی با اشاره به اهمیت آموزش موضوعات محیط زیستی به جامعه گفت: مسائل محیط زیستی باید از حد اطلاعات عمومی خارج‌شده و به شکل اطلاعات تخصصی برای مردم دربیاید تا با نگاه بازتری بتوانند حتی رئیس‌جمهور یا نماینده مجلس انتخاب کنند.  

این مدیرکل در ادامه موضوع تألیف بسته آموزشی ویژه مربیان کودکان پیش‌دبستانی را مطرح کرد و گفت: ما در مقطع پیش‌دبستانی سیاست دیگری را دنبال می‌کنیم. ما ماده آموزشی را تألیف می‌کنیم و مربیان و دست‌اندرکاران می‌توانند برنامه آموزشی را یا عصاره‌های محیط زیستی به محتوی تبدیل کنند.

وی اظهار داشت: محیط زیست به این بسته آموزشی دید تجاری نداشت و تنها به اشاعه حداکثری آن فکر کرد. ما نیز آمادگی داریم زیرساخت‌هایمان را در اختیار محیط زیست قرار دهیم و محصولات آموزشی این سازمان را به دست مصرف‌کننده برسانیم.

احمدرضا لاهیجان زاده مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خوزستان رتبه یک پژوهشگران برگزیده،  باقر نظامی بلوچی استادیار دانشکده محیط زیست- رتبه یک پژوهشگران برگزیده،  فرشته جادری-کارشناس RS- GIS دفتر توسعه پایدار و اقتصاد محیط زیست سازمان مرکزی رتبه دو پژوهشگران برگزیده،  فروغ شادمان لاهیجی کارشناس دفتر توسعه پایدار و اقتصاد محیط زیست سازمان مرکزی رتبه دو پژوهشگران برگزیده،  مهدی زارع خور میزی کارشناس نظارت برحیات وحش اداره کل محیط زیست یزد رتبه سه پژوهشگران برگزیده، محسن پاکباز رئیس اداره نظارت برحیات وحش اداره کل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد فناور برگزیده سازمان بعنوان پژوهشگران و فناوران برگزیده سازمان محیط زیست در سال ۱۳۹۷معرفی  شدند و در این مراسم از آن ها تقدیر شد.

همچنین دراین مراسم اداره کل محیط زیست استان چهار محال و بختیاری بعنوان استان برگزیده در حوزه پژوهش و اداره کل محیط زیست استان اصفهان بعنوان استان برگزیده درحوزه فناوری تقدیر شد.

کد خبر 4499541

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha